Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@18:27:32 GMT

حسینیه‌ تلویزیونی که رکورد شکست/ غوغای استعدادهای حسینی در شبکه ۳

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۱۹۹۹

حسینیه‌ تلویزیونی که رکورد شکست/ غوغای استعدادهای حسینی در شبکه ۳

‍‍‍‍‍‍

«حسینیه معلی» این شب‌ها روی آنتن شبکه سه، توجه بسیاری را جلب کرده حتی در فضایِ تلوبیون، بیش از دیگر برنامه‌ها مخاطب دارد و بارِ جبرانِ فقدان سریال در ایام محرم را به دوش کشیده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «حسینیه معلی» عنوان برنامه‌ تلویزیونی است که این شب‌ها پس از خبر ساعت 22 پخش می‌شود و حضورِ مداحان مشهوری همچون سیدمجید بنی‌فاطمه، حاج سعید حدادیان، حاج مهدی رسولی و محمد صمیمی غوغایی را در فضایِ مجازی به پا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخصوصاً شبِ حضرت رقیه(س) که بعد از اجرای تعزیه نوجوانان، اشاره سعید حدادیان به کودکان، داغِ حامد سلطانی (مجری برنامه) را بابتِ تصادفِ اخیر و از دست دادن همسر و فرزندش، تازه کرد. 

این ویدئو در فضایِ‌مجازی با بازتاب‌های فراوانی از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی و مخاطبین این برنامه همراه شد. 

حضورِ نوجوانان در این برنامه و مداحی‌شان مورد استقبال بسیاری از علاقه‌مندان به ستایشگری اهل‌بیت عصمت و طهارت قرار گرفته، تا جایی‌که بسیاری این درخواست را از صاحبانِ این برنامه داشته‌اند همچون «عصرجدید» که استعدادهای بسیاری را در معرضِ نگاه، قرار داد با توسعه این برنامه و فراهم کردن شرایطی برای گسترش استعدادهای «حسینیه معلی»، شاهدِ افزایش این استعدادها و پیشرفت‌شان باشیم. 

یکی از استعدادهای مداحی در حسینیه معلی

غوغای استعدادهای حسینی در پنج قسمتِ پخش شده، رکورد در فضایِ تلوبیون را هم جا به جا کرد. چرا که قسمت‌های پخش شده در پلتفرمِ صدا و سیما نشان می‌دهد 700هزار بازدید را گذرانده و خود رکوردی در میانِ برنامه‌های مذهبی به حساب می‌آید. 

ما در سال‌های گذشته، برنامه‌هایی روی آنتن تلویزیون دیده‌ایم که معمولاً گفت‌وگومحور بوده‌اند و به نظر می‌رسد شبکه سه با تماشایِ بازتاب‌های «عصر جدید» و چند برنامه دیگر، به فکرِ برنامه‌ای افتاد که مدت‌ها جایش در تلویزیون خالی بود. البته که مسابقه‌ای تحت عنوان استعدادیابی مداحی «نغمه عشاق» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت اما چندان موفق نبود و نتوانست مخاطبینِ پروپاقرصی را جذب کند. 

یکی از نقاطِ قوتِ «حسینیه معلی» استفاده از داورانی است که هرکدام از ویژگی‌هایی برخوردارند که می‌تواند هم استعدادها را خوب شناسایی و به هم به تقویت و توسعه آنها کمک کند. سعید حدادیان شاید بیش از داورانِ دیگر در عرصه استعدادیابی فعال بوده و بسیاری از مداحان را او معرفی کرده است. نمونه بارز‌ِ آن، سیدمجید بنی‌فاطمه که بارها در گفت‌وگوهایش از مأنوس شدن با سعید حدادیان و تأثیر بسزای او در پیشرفت خود صحبت کرده است. 

از طرفی دیگر سعید حدادیان هم خودش استعدادی است که توسط حاج منصور ارضی کشف شد. حدادیان جزو کسانی است که همیشه دغدغه آموزش مداحی را داشته و کلاس‌های مجمع‌الذاکرین هیئت رزمندگان اسلام هم به فضایی برای کشف استعدادهای تازه در این حوزه تبدیل شد. 

در کنار ارتباط جالب سیدمجید بنی‌فاطمه با مداحان نوجوان، مهدی رسولی هم به عنوان داورِ دیگر این برنامه تلویزیونی، استعدادهای مداحی آذری‌زبان را خوب کشف می‌کند. مداحِ جوانی که خودش از استعدادهایی در 10 سالگی کار مداحی را آغاز کرده است.

محمد صمیمی هم دیگر داورِ «حسینیه معلی» به حساب می‌آید. شاعر و ذاکر اهل‌بیت که در تولید نوحه مدرن قدم‌های خوبی برداشته و بسیاری از اشعار و سبک‌هایی که محمود کریمی در سال‌های اخیر خوانده از قلمِ این شاعر بوده است. کلاس‌های صمیمی که اغلب رایگان برگزار می‌شود علاقه‌مندان بسیاری دارد و او با همه توان در تمام این‌  به‌طور تخصصی مداحی و همه فنون مربوط به آن را دنبال می‌کند.

مجری این برنامه هم ویژگی بارزی دارد. او پیش از «حسینیه معلی»، اجرا در «میدون»، «سلام صبح بخیر» و «اعجوبه‌ها» را تجربه کرده است. چندان از فضایِ استعدادیابی دور نیست، چون در همان «اعجوبه‌ها» با استعدادها روبرو می‌شد. اما تراژدی از دست دادن همسر و فرزندش در تصادف، باعث شد سلطانی فضایِ دیگری از اجرا را تجربه کند. 

او به محضِ بازگشت دوباره، ویژه برنامه‌ای را در کربلا تجربه کرد و این شب‌ها با «حسینیه معلی» دیده می‌شود. علائق و شناخت او به مداحی و روضه‌های قدیمی، باعث شده حامد سلطانی روزهای خوبی را در عرصه اجرای برنامه مذهبی و معارفی بگذراند. 

با نگاهی به این برنامه تلویزیونی می‌توان شاهدِ نمایش استعدادهای دیگری غیر از مداحی بود. نوجوانان و جوانانی که با اجرای صحنه‌ای تعزیه و شبیه‌خوانی روی صحنه می‌آیند و استقبال مخاطبین را به همراه دارند. برای استمرار این موفقیت‌ها و جذابیت‌ها، دست‌اندرکاران برنامه و شبکه سه باید به فکرِ ساختِ ادامه «حسینیه معلی» و حفظ برندی که ایجاد می‌کند، باشد. از طرفی برای حفظ و تقویت استعدادهایش نیز، شرایطی را فراهم کند؛ چرا که در «عصر جدید» هم دیدیم که چطور با برنامه‌ریزی برای حفظ این استعدادها و تقویت‌شان، چه مسیری روبروی‌ِ استعدادها و انگیزه برای اعلامِ حضور استعدادهای دیگر قرار گرفت.

در روزهایی که تلویزیون از فقدانِ سریالِ مناسبتی جذاب خصوصاً در ایام محرم رنج می‌برد و دوباره دست به دامانِ نوستالژی‌هایی همچون «شب دهم» و «مختارنامه» شده، ساختِ چنین برنامه‌ای توانست تا حدودی جبران مافات کند. اما این نافیِ بازگشتِ تلویزیون به روزهای طلایی ساخت سریال‌های مناسبتی نمی‌شود. اگرچه دبیر شورای معارف سیما در جلسه تشریح برنامه‌های محرمی، این نوید را داد که فیلمنامه‌ها و کارهایی در دستور کار قرار دارند تا چرخه کارهای مناسبتی دوباره رونق پیدا کند. 

آیا طلسم پخش سریال «87 متر» شکسته می‌شود؟/ کیانوش عیاری امیدوار و بازیگران منتظر!چرا «مستوران» بیلبورد خیابانی داشت؟/ شبکه یک سریال‌های آینده‌اش را مشخص کرداحوالات بازیگری که سریال «مختارنامه» دگرگونش کرد/ خواستم برای نقشِ "زهیر بن قین" آب هم نخورم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مداحان اهل بیت ماه محرم رسانه ملی تلویزیون شبکه سه مداحان اهل بیت ماه محرم رسانه ملی تلویزیون شبکه سه سعید حدادیان حسینیه معلی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم

در نشست تخصصی نقد و بررسی  برنامه محفل  که به میزبانی دانشکده صدا و سیمای قم در محل سالن شهید آوینی و با حضور برخی عوامل برنامه، کارشناسان، منتقدان و برنامه سازان برگزار شد، محمدحسین هاشمی گلپایگانی،تهیه کننده برنامه محفل، ساده و صمیمی بودن این مجموعه را از جمله اهداف پیش بینی شده برای تولید آن بیان کرد.

وی افزود: نیت گروه سازنده از همان ابتدا ایجاد حال خوب برای مردم بود نه آموزش مفاهیم سنگین قرآن.

هاشمی گلپایگانی با اشاره به فرایند سخت و زمان گیر انتخاب ۱۰۰ سوژه از میان ۳ هزار سوژه برای تولید برنامه افزود: برنامه محفل حاصل تلاش ۲۵۰ نفر از متولدین دهه هفتاد است که تقدیم مردم عزیز کشورمان شد.

حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان از کارشناسان برنامه محفل هم، عملی و کاربردی نشان دادن قرآن کریم و مفاهیم آنرا از نقاط قوت این مجموعه تلویزیونی عنوان کرد.

در این نشست ضمن پاسخ عوامل برنامه محفل به سوالات مطرح شده از سوی حاضران، از آقایان محمد حسین هاشمی تهیه کننده، مهدی زاد حسینی سردبیر و حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان کارشناس برنامه محفل تجلیل شد.

برنامه تلویزیونی محفل در ایام ماه مبارک رمضان امسال از شبکه ۳ سیما به روی آنتن رفت و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • جم رکورد فروش را شکست
  • هنرنمایی قایدی مورد توجه شبکه تلویزیونی امارات (فیلم)
  • شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود
  • یک رکورد خاص و روحیه‌بخش در اختیار استقلال!
  • رئال مادرید و ثبت رکورد 8 بازی بدون شکست متوالی مقابل بایرن مونیخ
  • ارتقای رکورد یا شکستن طلسم؟ 12 سال شکست‌ناپذیری رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ! / عکس
  • سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در حسینیه اعظم زنجان
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم